Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/anclabab/public_html/anclacubaconsult.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/anclabab/public_html/anclacubaconsult.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/anclabab/public_html/anclacubaconsult.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Ancla CC – Ancla Cuba Consult

Ancla CC

Ancla CC biedt de volgende diensten aan:

We weten als geen ander wat nodig is voor de groei en ontwikkeling van uw product in Cuba.

VOns zakelijk netwerk in Cuba is zeer uitgebreid en kan u op elk gewenst moment ondersteunen. Ons doel is om uw bedrijf toe te rusten met de juiste mensen en strategische training om ervoor te zorgen dat u succesvol bent op uw weg naar expansie.

  • Kansrijke projecten koppelen aan potentiële Nederlandse bedrijven
  • Presentaties
  • Zakenreis naar Cuba of Nederland
  • Marktonderzoek
  • Nazorg.
Wij begeleiden en adviseren bedrijven in het implementatieproces van uw bedrijf in Cuba hetzij commercieel of productief.

5. Nazorg


Ancla CC hecht veel waarde aan de nazorg van uw bedrijf. Op het moment dat uw project van start gaat en u zich mag vestigen in Cuba begint het grote avontuur. Ancla CC is gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van bedrijven in Cuba. U kunt hierbij denken aan:

Wij bieden u toegang tot onze uitgebreide en exclusieve zakelijke netwerk in Cuba. Onze managementondersteuning & training maakt uw team bewust van de cultuur, waarden en normen van het land.

Zo weten wij dat verkoopgesprekken altijd tot de beste resultaten leiden als men de moedertaal begrijpt, maar vooral let op non-verbale communicatie.

Het is essentieel dat uitgezonden medewerkers uitgerust in Cuba aankomen met geavanceerde kennis over de Cubaanse zakelijke cultuur. Wij trainen medewerkers in de ‘ongeschreven regels’ binnen de cultuur van het land doormiddel van seminars, presentaties en schriftelijke materialen.

Wij bieden op maat gemaakte culturele en taaltraining aan om ervoor te zorgen dat uw team volledig is voorbereid om het bedrijfsleven in Cuba in te gaan.

Indien uw bedrijf in Cuba vestigt is het verplicht naar rato Cubaans personeel aan te nemen. Hiervoor heeft de overheid uitzendbureaus aangesteld om mensen toe te wijzen die passen bij het profiel van uw. U dient hiermee akkoord te gaan.

Ancla CC kan u hierin ondersteunen en de brug slaan tussen het Cubaans personeel, de cultuur van het bedrijf en het management.

Ancla Cuba Consult is zich ervan bewust hoe waardevol en belangrijk marktevaluatie, toereikende investeringen, juridisch advies en effectieve interne en externe communicatie is op de weg naar internationaal ondernemen.

Een goede start op de Cubaanse markt is van cruciaal belang, hiervoor is de juiste begeleiding en ondersteuning nodig om de lokale zakelijke omgeving goed te begrijpen.

Tevens ondersteunt ons team bij de opzet van een merk- en communicatieplan gericht op de Cubaanse consument, een website, en vertaling van uw bedrijfsnaam en slogan. Het doel is om u uit te rusten met marketing materialen en de strategieën die geschikt zijn voor de Cubaanse markt en u te verbinden met uw doelgroep vanaf het begin.

Ancla CC heeft een samenwerkingsverband met Lupicinio International Law Firm die sinds 1996 gevestigd is in Cuba. Hierdoor kunnen wij onze klanten perfect juridisch adviseren en ondersteunen. U kunt hierbij denken aan wettelijke vergunningen, licenties en registraties, maar ook fusies en Joint ventures.